F.A.Q.

Ja, De Bakfiets Gym is voor elk niveau! De klanten die bij ons lid zijn, zijn onwijs divers. Van dames van 60+ tot WK-zeilers. De workouts van De Bakfiets Gym zijn voor ieder niveau. Door gebruik te maken van zware en lichte gewichten kan iedereen de oefeningen uitoefenen op zijn eigen niveau. Daarnaast is de trainer er altijd om advies te geven en de workout aan te passen waar nodig voor ieder zijn niveau.

Dat kan! Ben je geïnteresseerd in De Bakfiets Gym en wil je graag een keer meedoen om te kijken hoe het is. Laat dan hier je gegevens achter en dan boeken wij een proefles met jou in.

Bekijk onze rooster pagina. 

De Bakfiets Gym geeft momenteel training op Strandweg 2a in Den Haag. 

Natuurlijk mag je altijd iemand meenemen naar de training. Heb je iemand in je omgeving die het ook leuk lijkt om te sporten bij De Bakfiets Gym? Laat het ons weten en dan boeken wij een proefles voor diegene in.

De lessen bij De Bakfiets Gym zijn een combinatie van 5 elementen: kracht, conditie, mobiliteit, gymnastiek en meditatie. Dit is De Bakfiets Gym formule. Wat houdt dit nou precies in? Iedere les begint met een uitgebreide warming up. Hierin zorgen we dat het hele lichaam opgewarmd is en klaar voor de workout. Na de warming up volgt een workout van ca. 30 minuten. Deze workout is een combinatie van kracht, conditie, mobiliteit en gymnastiek. Hierna sluiten we de workout altijd af met een korte meditatie. Dit doen we om je hartslag weer op een normaal tempo te krijgen en je hoofd even helemaal leeg te maken!

Dit is een beetje afhankelijk van wat je doel is. In principe gaan de lessen van De Bakfiets Gym vanaf 7 euro per les. Maar aan de hand van jouw doel raden wij in een assessment altijd aan wat het verstandigste is qua trainen.

Zeker, de trainingen van De Bakfiets Gym zijn blessure-proef. Tijdens de training krijg jij van de trainer, waar nodig, aanpassingen in de workout voor jouw blessure.

Scroll naar top